traiteurs Antwerpen | Reclips BVBA
traiteurs Antwerpen | Reclips BVBA
traiteurs Antwerpen | Reclips BVBA
traiteurs Antwerpen | Reclips BVBA
traiteurs Antwerpen | Reclips BVBA

Traiteur Antwerpen - Reclips BVBA

Reclips, een naam die voor de fijnproevers van de metropool garant staat voor kwaliteit. De chef-kok, een leerling van Lenôtre,(Parijs) stelt u een groot assortiment hartige gerechten
(voorgerechten, hoofdgerechten, buffetten) en nagerechten (gebak, ijs) voor.
    Wij staan voor u klaar om u te helpen bij uw keuze zodat u tijdens uw lekkere etentjes ten volle kan genieten.

•Recepties
   Voor uw recepties stellen wij u verfijnde warme of koude aperitiefhapjes voor, bereid met al onze liefde voor de gastronomie en geleverd op presenteerbladen indien u dat wenst

•Buffetten
   Een feestelijk samenzijn rond mooi gepresenteerde gerechten.
  Dank zij deze formule kan de gastheer of gastvrouw zich met de gasten bezig houden. Het buffet kan ook een warme schotel met saus omvatten.
  U kunt bij ons ook alle benodigdheden huren.

  Een grote verscheidenheid aan themabuffetten - Frankrijk, Italië, Spanje of internationaal – geven u de kans om een beetje te reizen en de verschillende smaken uit de wereld te proeven

•De keuken
  Op basis van kwaliteitsproducten biedt onze keuken u een grote keuze aan koude schotels of aan bij u thuis op te warmen gerechten aan, aangepast aan uw eigen materiaal. Wij geven u advies om u hierbij te helpen en zo uw gasten te verwennen.
  Raadpleeg ook onze driemaandelijkse suggesties.
  Het hele jaar door staan wij klaar om u culinaire genotmomenten te verschaffen. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften en leveren u de beste producten voor de meest gunstige prijzen.
  De catalogus is niet volledig; wij maken in de eerste plaats wat u graag hebt. Iedereen is immers anders en stelt zijn eigen voorwaarden naargelang men vrienden, familieleden of zakenrelaties

•Lekkernijen
   Roomijs
Het roomijs- en sorbet assortiment omvat ongeveer 50 verschillende smaken, met zorg bereid op basis van ingrediënten die gekozen werden vanwege de smaakkwaliteit.
  Hieruit kiest u het ideale nagerecht na een maaltijd, in de vorm van een taart of in combinatie met fruit.

  Patisserie
  Wij bieden u een uitgebreide keuze aan gebakjes en taarten, van klassiek tot hedendaags.
  Al ons gebak wordt met de grootste zorg bereid op basis van de beste ingrediënten, zoals bijvoorbeeld Origine en grand crus chocolade, Australische macadamianoten enz.

Reclips BVBA

Vakgebieden: traiteur

Reclips BVBA contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Reclips BVBA. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.