traiteurs Mechelen | Klein Marrakech

Traiteur Mechelen - Klein Marrakech

 

Traiteur Klein Marrakech

 

 CATERING & SERVICE

 

Uw feest thuis vieren, op uw bedrijf of een locatie naar keuze, voor u is slechts een ding belangrijk en dat is er een hele onvergetelijke dag van maken. . Klein Marrakech stelt u het allerbeste wat de Marokkaanse en west europese gastronomie te bieden heeft om uw evenement geslaard te maken.

Catering aan huis, Klein Marrakech staat garant voor een uitstekende kwaliteit aan betaalbare prijzen.

 

Traiteur Klein Marrakech wil ook bijdragen tot de ontwikkeling van de hoge gastronomie en van de Marokkaanse keuken. Dit door trouw te blijven aan de authentieke elementen  en tegelijkertijd mee te zijn met de laatste tendenzen.

Traiteur Klein Marrakech is gestoeld op de gastronomische waarden van de voorouders maar telkens opnieuw worden deze bewerkt en doorgedacht om zo nieue atypische gerechten te creëren die eigen zijn aan het aanbod van deze zaak.

De huisrecepten zijn een hommage aan de pure traditionele keuken en zetten de edele en zorgvuldig uitgekozen ingrediënten op het voorplan.

Onder het scherpe oog van onze chef ontwikkelt en realiseert ons internationale departement gerechten die zonder enig probleem kunnen mee concurreren met de grootste internationale gastronomische huizen.

Klassieke en inovatiece recepten rijk met nobele ingrediënten :  Pastilla ,Tajines ,couscous, kreeft, foie gras, sint-jacobsvruchten, eendeborst, truffels, oesters, garnalen , forel, zalm, kaviaar, langoustines ,… een uitgekiende keuze van de basisingrediënten zorgt ervoor dat de recepten volledig tot hun recht kunnen komen.

Van Marrakech tot Parijs, wij volgen nauwgezet de kaarten van de meest gereputeerde gastronomische landen. Het is doorheen hun kunde dat wij de meest internationaal gegeerde gerechten kunnen aanbieden.

Klein Marrakech

Vakgebieden: traiteur

Klein Marrakech contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Klein Marrakech. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.