traiteurs Rillaar | Bezeke ('t)
traiteurs Rillaar | Bezeke ('t)
traiteurs Rillaar | Bezeke ('t)
traiteurs Rillaar | Bezeke ('t)

Traiteur Rillaar - Bezeke ('t)

uitgebreide traiteurdienst: wij verzorgen al uw koude en warme buffetten,pastabuffetten, Pizza Party’s ,dessertbuffetten, aperitief- en dipschotels, BBQ, middag- en avondmalen, bereide gerechten op aanvraag.

dagverse groenten en fruit komende van de veiling en van ‘t veld: verkoop van groenten en fruit, elke morgen rechtstreeks geleverd van op de veiling of van boeren in eigen streek.

hoeveprodukten uit eigen streek: Vermits we streven naar versheid en kwaliteit, kan u bij ons ook terecht voor een assortiment hoeveprodukten uit eigen streek. Verse maaltijden bereid met hoeveprodukten steeds op aanvraag te verkrijgen.

belegde broodjes en bereide maaltijden: Elke dag vers gebakken broodjes belegd naar eigen smaak. Ook kan u in onze winkel terecht voor bereide gerechten zoals, soep, pasta’s, warme en koude maaltijden, desserts.

uw feesten geregeld van A tot Z: Wij verzorgen al uw feesten, gaande van catering (voorgestelde menu’s en buffetten of in samenspraak met de klant) tot verhuring van feestmateriaal, eventueel advies bij het zoeken naar een gepaste zaal, animatie en Dj.

ontbijtmanden en geschenken: Ontbijtmanden worden samengesteld naar wens. Geschenken: fruitmanden, groentenmanden, wijnen, snoepmanden.  Aarzel niet om ons uw ideeën of wensen voor te stellen want onze visie is: een ‘neen’ heb je steeds en wij helpen je om een ‘ja’ te krijgen!

Vraag vrijblijvend naar onze prijsoffertes en folders

Bezeke ('t)

Vakgebieden: traiteur

Bezeke ('t) contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Bezeke ('t). Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.